/, online, zonnetje/TE GROOT OM KLEIN TE ZIJN …

TE GROOT OM KLEIN TE ZIJN …

Te groot om klein te zijn …

Ken je dat? Dat je eigenlijk te groot bent om klein te zijn. Of misschien is het wel te klein om groot te zijn?
Dit is zo’n beetje een luxe positie waar iedereen toch graag in wil zitten. Of toch niet? In mijn geval zit ik daar wel graag in. Mijn bedrijf is eigenlijk te groot om klein te zijn en daar ben ik wel trots op. Mijn agenda scheurt wederom bijna uit zijn voegen. Het zou ooit wel eens fijn zijn als daar een paar bladzijden extra aan toe gevoegd konden worden. Gewoon even een paar dagen extra bijplakken.
Het weekend is ook iedere keer net 1 dag te kort. Heb ik zondags net alles op orde zou ik daar nog net 1 dagje extra van willen gaan genieten.

Te groot om klein te zijn …

Zoveel dingen die ik nog zou willen doen maar ze passen er echt niet meer bij. De pagina’s zijn gevuld en de tijd is al vergeven. Wat een luxe! Gelukkig pak ik af en toe mijn momenten om te genieten van deze grootsheid.

Zo af en toe is er dat mannetje met de hamer die zachtjes op mijn bolletje tikt en dan zegt. ..nu even weer wat rustiger aan. Daar luister ik dan braaf naar en zet ik even een streep door mijn agenda om even weer met beide beentjes op de grond te komen.  Tijd te maken voor mijn gezin en om weer even mijn plannen bij te stellen. Daar zijn de vakanties dan weer goed voor.  Ach zolang ik nog tijd heb om deze nadenk blogjes te schrijven zit de rek er nog wel in.  Maar het blijft mooi om je te realiseren dat ik eigenlijk te groot ben om klein te zijn.

Te groot om klein te zijn …

De wekker gaat en er is weer een nieuwe dag. Weer een bladzijde verder in de agenda en een dag verder in de week. Tijd om aan de slag te gaan!
Ik knuffel mijn man nog even en bedenk me dat ik het mooiste gezin heb van de wereld ♡.
Mijn zoon komt binnenlopen en geeft me een enorme knuffel. Hij vertelt weer grappige dingen waar ik om moet lachen. Mijn dochter springt ondertussen haar bed uit en zingt vrolijk haar dag tegemoet. Het zonnetje schijnt weer. De dag kan beginnen.

Heerlijk! Ik geniet van de kleine dingen die ervoor zorgen dat het grote gevoel kan blijven.

agenda

By |2016-04-12T07:38:56+00:00april 12th, 2016|2016, online, zonnetje|