//SCHOONHEID KOMT VAN BINNENUIT

SCHOONHEID KOMT VAN BINNENUIT

Dat geldt niet alleen voor je huid maar ook voor je haar. Zorg er dan ook altijd voor dat je naast een goed product voor je haar, ook je voedingspatroon gezond en uitgebalanceerd is. Je haar bevat net zoals je huid ook vocht. Drink daarom altijd voldoende water.

Om mooi glanzend en gezond haar te krijgen is het eten van voldoende proteïnen belangrijk. Deze vind je vooral in vlees, vis, melk en kaas. Rood vlees en groene groenten zijn goed voor de toevoer van zuurstof. Hier zit namelijk veel ijzer in.

Heb je last van veel haaruitval zorg dat je dan producten gaat eten waar zink in zit. Dit vind je voornamelijk terug in vlees en vis.

Wil je meer intensiviteit in je haarkleur naar voren brengen? Eet dan voldoende noten, zaden, vlees, verse groenten en schelpdieren. We weten allemaal dat het eten van wortelen goed is voor de ogen, maar het geeft ook een goede basis voor een gezonde hoofdhuid.

Heb je last van gespleten haarpunten, eet dan voldoende fruit, verse groente, melk, eieren en vokorenproducten.

Dit zijn allemaal handelingen die je van binnenuit kunt beïnvloeden. Maar wat is nu een goed product voor je haar om te gebruiken? Ieder haartype is verschillend. Je hebt dik haar, dun haar, droog haar, vet haar, krullend haar, stijl haar, donker haar, blond haar en ga zo nog maar even door. Het is daarom belangrijk een haarproduct uit te kiezen dat past bij jouw haar. Nu is dat niet altijd makkelijk om daar zelf je keuze in te maken. Als het goed is, is jouw kapper op de hoogte van de allerlaatste producten en kan hij of zij je naar aanleiding van een haaranalyse exact vertellen welk haarproduct jij het beste kunt gebruiken. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe haarlijn, zodat ik iedereen kan bieden wat degene nodig heeft. Of je nu last hebt van roos of van vet haar. Heb je veel klitten, gespleten haarpunten of wil je een product met UV-filter. Alles is mogelijk en ik wil je daar graag in adviseren.

Wil je meer weten over mijn producten of vind je het leuk om verschillende verzorgingstips te lezen. Volg mij dan op social media, via Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.tea-635267_1280

 

By |2015-05-22T13:00:33+00:00mei 22nd, 2015|Verzorging|