//MIJN ALLEREERSTE BLOG

MIJN ALLEREERSTE BLOG

De website heeft een geheel nieuw jasje gekregen en daarin kan een blog eigenlijk niet ontbreken. Dus bij deze mijn allereerste blog! Een hele uitdaging voor mij om tussen alle drukke bedrijven door nog tijd te vinden om jullie op de hoogte te houden van allerlei leuke weetjes, interessante feiten, allerlei ander kappersnieuws en natuurlijk van de allerlaatste trends op het kappersgebied. Maar uiteraard ga ik mijn best doen om jullie mee te laten genieten van allerlei nieuwtjes van dit heerlijke vak!

Met de komst van mijn nieuwe website zijn er ook heel wat nieuwe ideeën geboren. Deze ideeën moeten nog worden uitgewerkt en beetje bij beetje zullen ze de komende tijd worden gelanceerd. Nu zullen de mensen, die me kennen, zeggen; kan ze er nog meer bij hebben? Maar wanneer je een passie deelt met het vak dat je uitoefent, zul je merken (de kenners onder ons) dat het je weinig moeite kost om deze ideeën te laten ontstaan. Hoe meer je je passie volgt, hoe energieker je wordt.

Ik zou zeggen;  Ontdek je dromen en bereik je doelen! Ben je benieuwd naar mijn ideeën? Hou dan de site in de gaten. Wanneer je graag als eerste op de hoogte wilt worden gehouden van mijn blog, dan kun je je aanmelden door je hier in te schrijven. Ik wens jullie veel plezier met het lezen van mijn blogs en tot gauw!

blog2crop

By |2015-03-15T12:45:44+00:00maart 15th, 2015|blog|