/Mijn Account
Mijn Account 2017-04-18T18:57:10+00:00

MIJN ACCOUNT

Aanmaken account (klik hier)

Je hoeft op Knipsalonbianca.nl geen account te hebben om te kunnen bestellen. Een account geeft je wel de mogelijkheden jouw bestelgeschiedenis en track&trace te raadplegen. Heb je nog geen account op Knipsalonbianca.nl en zou je die wel graag één willen? Klik dan hier om een account aan te maken. Vul alle velden in en druk op de knop “registreer”. Je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding per e-mail. Je kunt direct inloggen met jouw emailadres en wachtwoord en bestellen op onze website.

Persoonlijke gegevens

Jouw ingevulde gegevens op onze website worden opgeslagen in onze database. Deze gegevens zullen niet worden verkocht of vrijgegeven aan een derde partij. De gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van jouw order en je te informeren over nieuwe producten, acties en andere relevante informatie.

Inloggen

Rechts bovenaan de website vind je de button/link met ‘mijn account’. Klik hierop om in te loggen. Mocht je jouw wachtwoord vergeten zijn ga je ook naar inloggen en klikt hier op ‘wachtwoord’ vergeten. Na het invullen van jouw emailadres wordt er een email naar je verstuurd met informatie hoe een nieuw wachtwoord in te stellen. Mocht je dan nog niet in kunnen loggen of er een andere reden zijn waarom je niet kan inloggen neem dan contact op met onze klantenservices. Je kunt je vragen ook sturen naar [email protected] Vermeld in de email jouw emailadres en de klacht. De vragen zullen zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Gegevens wijzigen

Voor het wijzigen van jouw gegevens log je eerst in op onze website(rechtsbovenin ‘mijn account’). Je krijgt na het inloggen jouw eigen gegevens te zien. Deze gegevens kun je wijzigen en vervolgens bevestigen door op de onderstaande ‘opslaan’ button/link te klikken. Mocht je de gegevens niet kunnen wijzigen online, stuur dan een email met de gewenste wijziging(en) naar [email protected] Het probleem zal zo spoedig mogelijk worden opgelost.

Uitloggen

Log voor je eigen veiligheid na het gebruik van onze website uit. Zo voorkom je dat een ander bij jouw persoonlijke gegevens kan komen.

 

Wegens de vakantieperiode is de webshop gesloten van 9 juli tot en met 13 augustus. Voor vragen of aanmeldingen voor cursussen kun je mailen naar [email protected] Fijne vakantie! Sluiten