//KNIPSALON BIANCA GAAT VOOR MAATJE XL

KNIPSALON BIANCA GAAT VOOR MAATJE XL

Zo had ik het afgelopen jaar in mijn blog geschreven dat de Knipsalon te groot is om klein te zijn. Dat was toen al en dat is het nu zeker! Het is onvermijdelijk en er is niet meer aan te ontkomen. De opgestarte Webwinkel was een gevolg van de groei en de agenda draaide overvolle dagen. Alle zeilen werden bij gezet en het hele gezin hielp mee. De aandacht was volledig gericht op de Knipsalon. En je weet wat ze zeggen…. wat je aandacht geeft, groeit!

YEAH! Knipsalon Bianca gaat niet meer voor een klein maatje maar wordt binnen nu en een paar maanden een XL’etje!!

Er wordt een geheel nieuwe Salon gebouwd waar maar liefst 5 klanten gekapt en gestyled kunnen worden. Cursisten kunnen met gemak modellen meenemen en deze voorzien van een net geleerde nieuwe coupe. Heerlijk wijntje tijdens een knipbeurt, of gewoon even lekker hangen aan de bar? Er komt zelfs een aparte barberhoek waar de man heerlijk kan ontspannen en zich op ouderwetse wijze kan laten knippen en scheren.

En toch….blijft Knipsalon Bianca ook dan lekker knus en de inrichting zal net als nu huiselijk zijn zodat iedereen zich meteen thuis zal voelen. Klanten worden in de watten gelegd en cursisten krijgen de volle aandacht.

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen? Uiteraard hou ik jullie de komende maanden allemaal op de hoogte en wanneer het zover is, ben je van harte welkom!

By |2017-01-06T20:28:44+00:00januari 6th, 2017|Geen categorie|