//HANDIGE KAPSELS VOOR OP HET STRAND

HANDIGE KAPSELS VOOR OP HET STRAND

De ultieme, perfecte strandlook krijg je natuurlijk met echte beach waves. Lekker handig en je hoeft er weinig voor te doen! Stijl- en krultang kun je makkelijk thuislaten. Deze beachy hairdo krijg je meestal na een dagje strand, maar wil je er overdag al van kunnen genieten dan moet je de avond ervoor even aan de slag. Was je haar met shampoo en spray er een versteviging in. Draai je handdoek droge haar in kleine knotjes op je hoofd. En voila, de volgende dag heb je een prachtige slag in je haar.  Nog even wat afwerken met een Magic powder spray en you’re ready to go to the beach!

strand kapsels

 

 

 

 

 

strand kapsels1Knot of staartje

Of je nu lang of wat korter haar hebt, dit kapsel kan altijd. Spray wat Magic Powder spray op je kruin en iets daaronder. Zo kun je het haar daar wat boller laten staan. Scheid twee plukjes aan de voorkant van je haar. Spray ze in met een beetje haarlak. Draai de plukjes vervolgens naar achter en pin ze vast met twee speldjes die je kruislings over elkaar schuift. Zo blijven de plukjes beter zitten.

 

 

 

 

 

strand kapsels2

 

Sjaaltje in je haar

Een staart of een vlecht, een losse knot bovenop je hoofd of laat je haren juist lekker loshangen. Alles kan wanneer je een sjaaltje in je haar knoopt. Het staat niet alleen heel zomers, het beschermt je lokken ook gelijk tegen de felle zon. Maak van je sjaaltje een langwerpig stuk en leg hem op je hoofd. Breng de uiteinden naar je nek, draai ze één keer om elkaar heen (of maak een knoopje) en breng de uiteinden weer naar de voorkant. Maak een dubbele knoop en draai de uiteinden in elkaar en stop deze aan de zijkant van je hoofd terug het sjaaltje in.

 

 

 

 

strand kapsels3Strakke knot met vlechtjes

Wil je geen bezwete nek op een warme zomerdag? Een goed en leuk alternatief is een strakke knot met kleine vlechtjes.  Maak een strakke paardenstaart bovenop je hoofd. Vlecht in je staart verschillende kleine, dunne vlechtjes. Gebruik daarna een INVISIbobble om een grote knot te maken. Verdeel je haar zo dat de vlechtjes bovenop de knot komen te liggen en trek je knot tot slot nog een beetje los.

 

 

 

 

 

 

 

Zijvlechtstrand kapsels4

Heb je een lange pony dan is deze vlecht ideaal om de haren uit je gezicht te hebben. Verdeel je haar in twee delen. Het deel dat je los wilt laten hangen en een grote pluk aan de voorkant van je haar waar je de invlecht maakt. Voor een nonchalant effect vlecht je heel losjes. Stop tot je ongeveer bij je oor bent en knoop de vlecht vast met een doorzichtig elastiekje. Laat er ook een paar plukjes uithangen. Tip: neem altijd een klein busje haarlak in reisformaat mee om je kapsel een beetje te fixeren.

 

By |2016-07-29T16:00:03+00:00juli 29th, 2016|Geen categorie|