/Haarvlechttechnieken
Haarvlechttechnieken2018-09-13T14:52:06+00:00

HAARVLECHT TECHNIEKEN

Op vlechtgebied is er meer mogelijk dan je denkt!
Van eenvoudig, klassiek tot extreme opgestoken vlechten. Er is meer mogelijk met verschillende technieken. In deze cursus leer je talloze manieren van vlechten, zoals onderhands vlechten, bovenhands vlechten, losse twisten en in-twisten, losse vissengraad en ingevlochten vissengraad, kabelvlechten en vlechten met meerdere strengen.

Verder kun je leuke ideeën opdoen om eenvoudige maar zeker stijlvolle looks te creëren.

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn. De cursist gaat onder persoonlijke begeleiding zelf aan de slag en krijgt daarbij veel tips. De lessen zijn praktijkgericht zodat je de techniek goed gaat beheersen. De startdatum is in overleg op basis van beschikbaarheid.

Je oefent op een oefenhoofd. Deze is gratis te gebruiken in de Salon.  Verder kun je gratis gebruik maken van professionele kappersmaterialen.

Doelgroep

Deze cursus is voor iedereen geschikt. Ervaring met vlechten is niet nodig. Na deze cursus kun je zelfstandig iedereen op een vakkundige manier vlechten.

Kosten

Groepstraining van 1 dagdeel (2,5 uur) voor € 65,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten. (Kleine groepen van maximaal 4 cursisten).

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost € 237,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.