//EEN TERUGBLIK OP 2016

EEN TERUGBLIK OP 2016

EEN FANTASTISCH NIEUWJAAR!

Met veel plezier kijk ik terug op het jaar 2016. Wanneer ik nog eventjes een blik in het verleden werp hebben er in 1 jaar tijd fantastische ontwikkelingen plaats gevonden.

EEN TERUGBLIK OP 2016

In Januari heeft Knipsalon Bianca een nieuw jasje gekregen. De geheel vernieuwde website is gelanceerd.

Sinds Februari is er een nieuwe cursus bij. Het vak van Barbier draait om passie en vakmanschap. Deze cursus is dan ook toegevoegd en hier gaan we komend jaar nog veel meer van zien.

In April begonnen we te merken dat de Knipsalon te groot was om klein te blijven. Nieuwe ideëen begonnen te borrelen en in Juni is de nieuwe webshop geopend!

In September waren de krullen aan de beurt en werd het tijd om me daar eens in te gaan verdiepen. Helemaal trots om inmiddels gecertificeerd te zijn voor de Curlsys!

November was dan eindelijk aangebroken en de eerste Beurs voor Knipsalon Bianca was in Helmond. Een geweldig success! Daar gaan jullie komend jaar meer van zien!!

Nu December is aangebroken en we alweer uitkijken naar 2017 hoop ik jullie half Januari meer te kunnen vertellen over de nieuwe ideëen waar we al een paar maanden aan werken. Ik verklap nog niets! Het blijft nog even een verrassing!

Vooralsnog een prachig jaar om met trots op terug te kijken. Uiteraard was dit niet gelukt zonder jullie. Daarom wil ik jullie nogmaals graag bedanken en je een hele fijne jaarwisseling toewensen. Dat 2017 maar een prachtig jaar mag worden met mooie momenten met veel vrede en liefde voor elkaar.

Proost!

By |2016-12-31T08:51:42+00:00december 31st, 2016|Geen categorie|