//DENKEN ALS EEN CURSIST!

DENKEN ALS EEN CURSIST!

Vakantie en zowat bijna 2 weken kunnen werken aan mijn nieuwe projecten voor de Knipsalon! Wow… dat schiet lekker op! Zeker wanneer je daar de rust en de tijd voor hebt.  Ik stel mezelf dan ook altijd een aantal doelen om te behalen. Ideëen komen op en moeten uitgewerkt worden. Vooral ideëen die helpen om de processen makkelijker te maken.

Als docente moet je kunnen denken als de cursist zelf. Even in de huid van de cursist kruipen. Wat zou nu handig zijn voor de cursist als je onzeker bent, of wanneer je moeite hebt met technieken te onthouden? Voor iedere cursist gelden andere voorwaarden. Dat maakt mijn vak juist zo leuk. Lekker persoonlijk en alle aandacht en begrip. Daar ga ik voor!

Sinds kort heeft iedere cursist zijn eigen touchscreen. Hoe makkelijk is het om je eigen trainingsplan te kunnen volgen via een scherm tijdens de cursus? Welke technieken had je ook alweer geleerd? Welke data sta je ingepland? Welke cursussen zijn er nog meer?  1 Druk op de knop en voila daar verschijnen al jouw geleerde technieken en alle info op het scherm.

Zo heb ik de afgelopen weken nieuwe werkmappen ontwikkeld voor de Cursussen. In een handig boekformaat en de pagina’s maken het mogelijk om er gewoon in te schrijven!! Bij de Knip & Style Basis zitten zelfs opdrachten achterin het boek! Voor de enthousiastelingen onder ons, kunnen dus thuis hun huiswerk maken 🙂

 

 

By |2017-01-08T08:00:09+00:00januari 8th, 2017|Geen categorie|