//DE VAKANTIE STAAT WEER VOOR DE DEUR

DE VAKANTIE STAAT WEER VOOR DE DEUR

De vakantie staat weer voor de deur en ook ik ga daar volop van genieten! Heerlijk relaxen met mijn gezinnetje en ondertussen onder het genot van een glas sangria (of twee J) mijn nieuwe trainingsprogramma uit werken. De camera heeft de afgelopen weken al volop gedraaid, DJ Jorizzz heeft de muziek samengesteld en de programma’s zijn inmiddels op papier uitgewerkt. Dat belooft een mooie video te worden waar jullie na de zomervakantie vast en zeker meer over gaan horen. 

De afgelopen maanden is er heel wat werk verzet en dus tijd voor de relaxmodus. Mijn haarverzorgingsproducten staan al klaar en ik kan niet wachten om hier eens even heerlijk de tijd voor te nemen.

Ga jij binnenkort ook met vakantie? Vergeet dan vooral niet je haar goed te verzorgen. Een goede conditie van je haar voordat je gaat is zeker zo belangrijk als wanneer je volop met je haar gaat genieten van de zon, zee en het strand.

Ik wens iedereen een super fijne zomervakantie en vooral lekker genieten!!

bikini-491248_1280

By |2015-07-16T15:52:17+00:00juli 16th, 2015|vakantie|