//BLORANGE: DE NIEUWE GEWAAGDE HAARTREND VAN HET MOMENT

BLORANGE: DE NIEUWE GEWAAGDE HAARTREND VAN HET MOMENT

Jawel, het is weer tijd voor een nieuwe haartrend. Nou ja, deze trend is niet echt meer nieuw maar wel groot aan het worden. De haarkleur BLORANGE zullen we dit voorjaar en deze zomer steeds vaker zien. Een mooie combinatie van oranje en blonde kleuren. De kleur oranje is niet echt oranje, maar neigt meer naar een perziktint. Alle blozende perziktinten tussen rosé en gold en strawberry blonde vallen eronder.

Een waanzinnig mooie mix van rosé goud en strawberry blonde. Een kleur die iedereen mooi staat. Of je nou koele ondertonen hebt of warme ondertonen.  Net als een perzikkleurige blush, is BLORANGE flatterend voor zo ongeveer elke huidskleur.

De BLORANGE kleur is een beetje afhankelijk van je eigen  haarkleur en de hoeveelheid rood en oranje er in de kleuring zit. Het resultaat kan lekker fel zijn of juist pastel zacht.

Durf je de stap toch niet helemaal aan om je haar BLORANGE te kleuren? Breng dan wat Blorange-highlights aan of maak er een ombrévariant van! Er zijn ook sprays verkrijgbaar in deze kleur. Die was je er meteen weer uit!

VERZORGING:

Zoals dat met iedere permanente kleuring gaat, gaat met elke wasbeurt iets van de kleurintensiteit verloren. Blorange tinten zijn hier extra vatbaar voor, omdat je hiermee al begint met een vervaagd, ‘washed out’ effect.

Gebruik dus goede shampoo’s, conditioners en maskers die speciaal voor gekleurd haar zijn om de kleurpigmenten zolang mogelijk vast te houden. Was bij voorkeur met lauwwarm in plaats van heet water.

 

Bron: Instagram

By |2017-02-14T21:07:17+00:00februari 14th, 2017|Geen categorie|