/Leveringen
Leveringen 2017-04-18T18:57:10+00:00

LEVERINGEN

Verzendkosten

Orders binnen Nederland worden vanaf een bestelwaarde van €35,- gratis verzonden. De kosten voor betalingen naar andere landen geldt een ander tarief. Neem contact op met onze klantenservice voor vragen hierover.

Levertijd

We doen onze uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Jouw order wordt direct na ontvangst van de betaling verwerkt (tijdens kantooruren). Orders die uit voorraad leverbaar zijn worden direct verzonden. Van orders die niet direct leverbaar zijn worden de producten dezelfde dag nog besteld bij de leverancier en jouw order wordt dan binnen maximaal vijf werkdagen verzonden. Wanneer dit niet mogelijk is neemt Knipsalonbianca contact met je op. 

Wij kunnen uw bestelling alleen de volgende dag thuis bezorgen wanneer er wordt gekozen voor een directe betaalmethode: Paypal, Ideal, Creditcard, Bancontact. De producten worden pas verstuurd wanneer het bedrag op onze rekening staat.  Voor België geldt een levertijd van 1 tot 2 werkdagen, mits het product op voorraad is.

Afleveren producten en materialen

Het pakket wordt de eerste keer aangeboden een dag nadat het pakket verzonden is. De eventueel tweede keer volgt een dag daarop. In Nederland wordt het pakket daarna naar een afhaallocatie gebracht en ontvang je een briefje in de brievenbus waar en wanneer je het pakket af kunt halen. In België wordt het pakket ook tweemaal aangeboden, maar wordt het na de tweede keer naar ons teruggestuurd. Zorg er dus voor dat je thuis bent. Je kunt het pakket volgen via de track and trace link die je ontvangt.  Pakketten worden in zowel Nederland als België ook op zaterdag bezorgd.

Wegens de vakantieperiode is de webshop gesloten van 9 juli tot en met 13 augustus. Voor vragen of aanmeldingen voor cursussen kun je mailen naar [email protected] Fijne vakantie! Sluiten