//BETER IN JE VEL WANNEER JE HAAR GOED ZIT

BETER IN JE VEL WANNEER JE HAAR GOED ZIT

Balans in je leven: zijn we daar niet allemaal naar op zoek? Balans tussen werk en privé. Tussen in- en ontspanning. Tussen lichaam en geest. In ieder geval met één aspect kan ik je helpen: de balans tussen uiterlijk en innerlijk. Want een feit is dat je beter in je vel zit als je weet dat je er goed uitziet.

Met de nieuwste haarlijnen voor dit voorjaar en deze zomer ben jij en je kapsel perfect in harmonie. Komend seizoen zie je lijnen die soepel in elkaar overlopen en die mooi op elkaar aansluiten.

Vooral symmetrische lijnen (links en rechts in balans) worden dit seizoen een succes. Een styling die aan de buitenkant laat zien hoe je je van binnen voelt.

Wil je de ene dag een strakke, gladde styling of de andere dag meer krul en beweging? Het leuke van de nieuwe lijnen is dat je beide uitersten kunt creeëren. Gewoon een kwestie van de juiste balans voor jezelf.

Red hot!

Roodtinten zijn hot deze zomer, van zwoel dieprood tot vlammend lichtkoper. Maar ook chocoladetinten (melk én puur!) en een kleur als caramel zul je vaak tegenkomen – al dan niet in mooie matte astinten. Welke combi jij kiest, hangt helemaal af van wat past bij de kleur van jouw huid en ogen, maar uiteraard ook van wat je wil uitdragen met jouw kapsel.

Supertrendy zijn kleuringen die via een donkere tint bij de haaraanzet heel geleidelijk aan uitlopen naar een lichtere tint aan de punten: een slimme manier om je haar optisch meer volume en diepte te geven.

Weet jij al wat jouw kleur gaat worden dit seizoen?

Heb je interesse om de nieuwe kleur, knip- en snijtechnieken te leren beheersen? Dan hoor ik het uiteraard graag van je. Aanmelden voor de cursus kun je door hier Contact  te klikken.

Nieuwehaarlijnen

By |2015-03-27T12:48:35+00:00maart 27th, 2015|Haartrends|